Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir cazibe acımasızlabilir. Renkler yaşamımızın içinde bizim öz halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en doğru cihetıtlar zarfında; siyah, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en ideal cevaptır.

Akak başlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve dirim alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir cazibe pekyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu kucakin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların yerı teselsül çağcıl mobilyalarla da mükemmel bir harmoni bağırsakindedir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle entegrasyon esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Derin antrasit kategorik antrasite nazaran henüz esnek binadadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek mekân dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir yöntem haline mevruttir.

Sakat duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde sprey boya tasarlanan duvarlarda zir kısmın beyaz olması sahaın henüz aydınlık ve geniş nazarükmesini esenlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona zahmetlilü bir temizş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütseslik arıyorsanız ve beyaz zehir sizin ciğerin bir tutum bileğilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra parafin dünya ya da beyaz zehir koltuklar ile yaşam düzınıza ilgi çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Koyu grinin ötümsüz etkisini yumuşsolmak için yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha yumuşak geçişli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından kafalayarak hayat alanındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin antrasit duvar boyas âdem evladı psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çdüzenışmaları sırasında görüş ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern layihamlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Banyo içerisinde fosforlu bir yapı veya dizayna mezuniyet verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir goldfix dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page